KROK MED krém na popraskané päty 75 ml

€10,80 €9 bez DPH
Skladom (>5 ks)
Možnosti doručenia

Bez parabénov. 10% UREA .Trhliny na pätách, ktoré sú výsledkom nadmernej suchosti a zhutnenia stratum corneum, spôsobujú nepohodlie a bolestivé pocity. "Anti-crack" balzam na nohy má hojivý, zvlhčujúci, zjemňujúci a exfoliačný účinok.

Detailné informácie

Doprava zdarma nad 60€
Doprava zdarma nad 60€
Pri nákupe nad 60€, máte u nás dopravu zdarma.
Poradenstvo
Poradenstvo s výberom produktu
S každým nákupom Vám ochotne poradíme a objednávku vybavíme po telefóne.
SKúška animated
99% spokojnosť zákazníkov
Dôveruje nám až 99% spokojných zákazníkov.

Podrobný popis

Prípravok rieši problém suchej, drsnej a popraskanej pokožky, má antibakteriálnu a protiplesňovú ochranu, upokojuje zápaly, hojí lézie (praskliny, rany), posilňuje elasticitu pokožky a hydratuje ju, normalizuje proces keratinizácie, oslabuje väzbu medzi šupinami stratum corneum, urýchľuje ich exfoliáciu, dopĺňa nedostatok lipidov.
 

Spôsob použitia: 1-2 krát denne, masážnymi pohybmi nanesieme balzam na postihnutú pokožku. Na zvýšenie účinku sa odporúča predbežne urobiť teplý bylinný kúpeľ a obliecť si bavlnené ponožky. Môže byť použitý na starostlivosť o ruky a lakte. Odporúča sa na starostlivosť o diabetickú nohu.

Upozornenie: Nepoužívať pri individuálnej neznášanlivosti či precitlivenosti na niektorú zo zložiek gélu a pre deti do 3 rokov. Skladovanie: pri teplotách medzi 5 ° až 25 ° C.

Ingredients/INCI:Aqua, Glycerin, Urea, Paraffinum Liquidum, Petrolatum, Cocos Nusifera Oil, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Hippophae Rhamnoides Oil, Stearic Acid, Polybutene, Persea Gratissima Oil, Lanolin, Sodium Lactate, Acrylates / C 10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Xanthan Gum, Climbazol, Lactic Acid, Sodium Hydroxide, Melaleuca Alternifoilia Leaf Oil, Parfum, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Limonene, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: