Ivan čaj 40g

€4,68 €3,90 bez DPH
Momentálne nedostupné
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…
List a kvetenstvo Ivan-Tea sa zbierali v ekologicky čistých oblastiach Novgorodskej oblasti. Použitím modernej technológie kvasenia a sušenia infračervenými, uhlíkovými lampami v šetrnom režime sú vo výrobku zachované všetky užitočné látky a vďaka granulácii vďaka vnútornému kvaseniu granúl Ivan-čaj zlepšuje svoje vlastnosti počas varenia a skladovania.

Detailné informácie

Doprava zdarma nad 60€
Doprava zdarma nad 60€
Pri nákupe nad 60€, máte u nás dopravu zdarma.
Poradenstvo
Poradenstvo s výberom produktu
S každým nákupom Vám ochotne poradíme a objednávku vybavíme po telefóne.
SKúška animated
99% spokojnosť zákazníkov
Dôveruje nám až 99% spokojných zákazníkov.

Podrobný popis

Najstarší a najzdravší čaj na planéte! V starovekých rukopisoch sa spomína ako „hrdinský čaj", až do 19. storočia Rusko iné čaje nepoznalo, v tom čase vývoz „ruského čaju" zaujímal jedno z popredných miest. Hlavným konzumentom čaju bolo Anglicko, Francúzsko, Rakúsko. „Ruský čaj" bol vždy oceňovaný pre svoju chuť a užitočné vlastnosti, pokiaľ ide o zloženie mikroelementov, čaj prevyšuje čierny a zelený čaj, a čo je najdôležitejšie, neobsahuje žiadny kofeín!

Ivan čaj obsahuje 6,5-krát viac vitamínu C ako citrón!

Zloženie: fermentované a granulované listy vŕbovky úzkolistej

Návod na použitie: Do porcelánovej kanvice nasypte 1-2 čajové lyžičky čaju a zalejte 1 hrnčekom horúcej vody. Nechajte lúhovať 10 minút. Potom do kanvice nalejte horúcu vodu a premiešajte drevenou lyžicou. Počkajte 5 minút. Potom nalejte do šálok. Opäť zalejte horúcou vodou a nechajte 10 minút lúhovať. Druhý nálev je ešte lepší, chutnejší, prospešnejší. Kurilský čaj „Ivan-čaj" sa môže zaliať viackrát.

Skladovanie: na suchom a tmavom mieste.

Kontraindikácie: individuálna intolerancia na jednotlivé zložky produktu.

Krajina pôvodu: Rusko

Hmotnosť: 40g

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: